عضو هیات مذاکره‌کننده: انحصار خرید کالای آمریکایی در هیچ تفاهم و توافقی وجود ندارد دبیرکل جدید اتحادیه عرب تعیین شد / نبیل فهمی کیست؟ چه کسی نخست وزیر بعدی بریتانیا است؟ ماجرای ورود بازرسان آژانس به ایران چیست؟ منبع آگاه: صرف شدن پول‌های بلوکه شده برای خرید غلات واقعیت ندارد ادعای ترامپ: ایران با بازرسی‌های هسته‌ای موافقت خواهد کرد پاکستان: توافق ایران و آمریکا، به معنای پایان سیاسی نتانیاهو است وزارت خارجه آمریکا: روبیو فردا راهی خاورمیانه می‌شود نیویورک تایمز: ترامپ خواستار تسلیم ایران برای پایان جنگ بود؛ اما آمریکا بود که تسلیم شد فوری / معافیت ۶۰ روزه تحریم‌های نفتی ایران صادر شد / وزارت خزانه‌داری آمریکا از اسقاط تحریم صادرات نفت و فرآورده‌های پتروشیمی ایران خبر داد قاآنی به سربازان اسرائیل: اگر با پای خود از جنوب لبنان خارج نشوید، حماسه سال ۲۰۰۰ تکرار خواهد شد نتانیاهو: ایران نباید به سلاح هسته‌ای دست یابد الجولانی: اظهارات ترامپ به اشتباه به معنای حمله قریب‌الوقوع سوریه به لبنان تفسیر شد سی‌ان‌ان به نقل از منبع ایرانی: مذاکرات ایران و آمریکا پس از تهدید‌های ترامپ، متوقف شده، اما به پایان نرسیده شبکه کان اسرائیل: ارتش اسرائیل شروع به کاهش نیرو‌های خود در جنوب لبنان کرده / دولت ترامپ از اسرائیل خواسته است که عقب‌نشینی جزئی از جنوب لبنان انجام دهد المیادین: هیئت ایرانی تا زمانی که ترامپ عذرخواهی نکند و نیرو‌های اسرائیلی از جنوب لبنان خارج نشوند، به مذاکرات باز نخواهد گشت

اظهارات ولیعهد کویت درباره احتمال سوءاستفاده از قلمرو این کشور علیه همسایگان در دیدار با عراقچی

اظهارات ولیعهد کویت درباره احتمال سوءاستفاده از قلمرو این کشور علیه همسایگان در دیدار با عراقچی ولیعهد کویت در دیدار امروز عراقچی با بیان اینکه اجازه سوءاستفاده از قلمروی زمینی، دریایی یا هوایی خود برای آسیب زدن به کشور‌های همسایه را نمی‌دهیم، گفت که کویت هرگونه ناامنی و تنش در منطقه را به ضرر کل کشور‌ها و مردمان این منطقه می‌داند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۲۱ - ۰۱ آبان ۱۴۰۳ - 2024 October 22
کد خبر: ۲۶۰۹۲۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ سیدعباس عراقچی وزیر امور خارجه که برای رایزنی با مقام‌های ارشد بحرین و کویت به جنوب خلیج فارس سفر کرد، صبح امروز (سه‌شنبه) اول آبان ماه با ولیعهد و وزیر امور خارجه کویت دیدار و گفتگو کرد.

ولیعهد کویت شیخ صباح خالد الحمد الصباح در دیدار عراقچی با تأکید بر اهمیت حفظ و ارتقای حسن همجواری و رابطه برادرانه بین دو ملت ایران و کویت، خواستار بسیج ظرفیت‌های کشور‌های منطقه برای توقف جنگ، کمک به آوارگان و جلوگیری از تشدید ناامنی در منطقه شد و آمادگی کویت برای همکاری و هماهنگی در این زمینه را اعلام کرد.

ولیعهد کویت همچنین اراده این کشور مبنی بر ممانعت از هرگونه سوءاستفاده از قلمروی زمینی، دریایی یا هوایی کویت برای آسیب زدن به کشور‌های همسایه را خاطرنشان و تصریح کرد که کویت هرگونه ناامنی و تنش در منطقه را به ضرر کل کشور‌ها و مردمان این منطقه می‌داند و از همه ظرفیت‌های خود برای جلوگیری از بروز چنین وضعیتی استفاده خواهد کرد.

در این دیدار، که عبدالله علی الیحیا وزیر خارجه کویت نیز حضور داشت، وزیر امور خارجه ایران ضمن تشریح دیدگاه‌های جمهوری اسلامی ایران در مورد آخرین وضعیت منطقه، سیاست حسن همجواری و همکاری مشترک برای تامین امنیت و ثبات منطقه را جزء اصول ثابت سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران خواند و تصریح کرد که دولت چهاردهم مسیر و سیاست همسایگی دولت سیزدهم را با قوت دنبال می‌کند.

عراقچی با اشاره به رایزنی‌های فشرده دو هفته اخیر با کشور‌های منطقه که از لبنان و سوریه شروع شد، ادامه تجاوزات و جنایات رژیم اشغالگر در غزه و لبنان را بسیار خطرناک توصیف کرد و خواستار تلاش بیش از پیش همه کشور‌ها به ویژه کشور‌های اسلامی برای توقف فوری نسل‌کشی و جلوگیری از انهدام زیرساخت‌های حیاتی در لبنان و غزه شد.

وزیر امور خارجه با انتقاد شدید از بی‌کیفرمانی رژیم اشغالگر به دلیل برخورداری از حمایت همه‌جانبه آمریکا و چند کشور دیگر غربی، بر اهمیت هم‌افزایی بیشتر کشور‌های منطقه و استفاده از سازمان‌ها و نهاد‌های بین‌المللی از جمله سازمان همکاری اسلامی، دیوان بین‌المللی دادگستری، دیوان بین‌المللی کیفری و سایر ارگان‌های بین‌المللی برای مؤاخذه و محاکمه سران رژیم اسرائیل تأکید کرد./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار